donderdag 19 april 2012

Een leuk initiatief

Daarnet reageerde ik op een oproep van Lotte's frutsels om mee te doen aan "Pay it forward". Voor wie dit niet kent, hier de uitleg:

"Pay it forward 2012" (geleend bij Zazozip...)
Op Facebook doet dit "Pay-it-forward"-initiatief opnieuw de ronde ... en ik wil dit ook graag op mijn blog de wijde wereld in sturen ... zeg maar een give-away met een positieve boodschap achter. Tuurlijk wil ik veel volgers maar ik wil deze keer vooral 5 blije mensen.


Ik beloof om iets handgemaakt te maken voor de eerste vijf mensen die hieronder reageren (ik kies wat het zal worden). Zij moeten dit op hun beurt in hun status plaatsen en iets handgemaakts maken voor de eerste vijf mensen die reageren.

De regels zijn dat het met de hand gemaakt moet worden en ontvangen moet worden voor het einde van 2012. Het kan net zo simpel zijn als het maken van een kop koffie voor een vriend.Die kop koffie moet je niet letterlijk nemen, we willen niet dat die koffie uitloopt in de brieventas van de postbode die met onze online bestellingen moet zeulen, trouwens ik lust geen koffie ;-) Klein en schattig voldoet zeker !


Zin om mee te doen? De eerste 5 reacties tellen mee ;)

14 opmerkingen:

 1. Ik doe ook graag mee al kan ik aan de datum niet geloven dat ik de vijfde nog niet ben die reageert...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voilà, we zijn al met twee ;-)

   Verwijderen
  2. Hey, de cadeautjes zijn bijna klaar ... maar naar waar mag ik ze opsturen? Laat je me dat es weten: vdscaroline@gmail.com
   ;-)

   Verwijderen
 2. maar allé, 't kan toch niet waar zijn dat ik nog bij de eerste 5 behoor?! In elk geval wil ik supergraag meedoen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey, de cadeautjes zijn bijna klaar ... maar naar waar mag ik ze opsturen? Laat je me dat es weten: vdscaroline@gmail.com
   ;-)

   Verwijderen
 3. Ik zou wel willen meedoen, maar deed onlangs al zoiets als CRAFT IT FORWARD... Voorlopig heb ik een give away lopen, misschien heb je zin om daar mee te doen! Ik volg je ondertussen ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Sofie, de cadeautjes zijn bijna klaar ... maar naar waar mag ik ze opsturen? Laat je me dat es weten: vdscaroline@gmail.com
   ;-)

   Verwijderen
 4. Hey Sofie, jij bent dus nummer 4. Ik heb eventjes naar je blog gekeken: leuke blog, dus ... ik ben volger en deed ook mee aan je give-away ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heu, Is hier nog geen nummer 5????
  Anders wil ik nog heel graag meedoen!!!
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Maren, de cadeautjes zijn bijna klaar ... maar naar waar mag ik ze opsturen? Laat je me dat es weten: vdscaroline@gmail.com
   ;-)

   Verwijderen

Over mij

Ik ben Elisabeth, 26 jaar. Ik hou ervan om overal waar ik kom een lekkere koffie te gaan drinken. Dit is echter niet altijd een gemakkelijke opdracht ... daarom deze blog!