donderdag 26 januari 2012

De ... easy lunch tote

Gisteren nog een beetje genaaid:


Volgens dit patroon. Helemaal niet moeilijk hoor en eigenlijk zelf doenbaar enkel aan de hand van de foto's. Het moeilijkste was om de goede combinatie aan stoffen te vinden. Het retro-stofje had ik al een tijdje in huis, maar de perfecte bijpassende bruine zijkant was nog het grootste probleem.
Hoe is het toch mogelijk: voldoende mooie "print" stofjes hier in huis, maar een passend "basic" stofje ... een ware zoektocht ;-)

3 opmerkingen:

 1. Hier is dat hetzelfde probleem!! Moet dringend eens op zoek naar effen stoffen!!!
  Maren ;o))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie zak trouwens!! Ik heb met hetzelfde stofje wat wasspeldenzakjes gemaakt voor aan de wasdraad te hangen terwijl je de was ophangt. En het is op en ik heb eigenlijk toch een beetje spijt dat het op is.
  Maren (http://hoemmelke.blogspot.com/)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie zak. Ik zie die vorm graag. En je combinatie van stofjes is goed geslaagd. Het was de zoektocht waart.
  Bedankt voor je berichtje op mijn blog. Ik kom hier ook graag kijken. Je maakt mooie dingen.

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Hey, ik ben Caroline, 48 winters jong, ik woon samen met Dirk (m'n man/vriend/levensgezel) en m'n 2 grote kids. Ik ben stapelgek van mijn kids ;-) en natuurlijk ook van Dirk (ook een handy-man). Verder hou ik van alle creatieve, leuke dingen: naaien (prutsen wil ik zeggen) en keramiek (pottendraaien), maar ook van reizen (ver van of dichtbij huis, alles is goed). Ik woon in en hou van Gent ...